Fungicid Pictor 5 L

3.385,00 lei

Fungicid Pictor 5 L

Categorie:

Descriere

Fungicid Pictor 5 L

Fungicid Pictor 5 L

Pictor

Pictor este un fungicid pe baza  de doua substante active: boscalid din grupa carboximide, si dimoxistrobin din clasa strobilurinelor, cu o actiune sinergica.
Pictor are o actiune sistemica si translaminara. Dupa penetrarea prin suprafata frunzei, ambele substante active sunt translocate acropetal in interiorul plantei.
Ambele substante active au actiune secundara fiziologica. Pictor are actiune preventiva, curativa si eradicativa, impiedica germinarea sporilor si cresterea miceliului ciupercilor, cu efect asupra dezvoltarii tuburilor germinative si sporularii.

Mod de actiune: 
Bolile in cultura florii soarelui pot provoca in anumite conditii pagube in recolta de pana la 30% sau chiar mai mult, si deprecieri in calitatea semintelor. De aceea, protectia este o veriga foarte importanta in tehnologia de cultura a florii soarelui. Combaterea integrate a bolilor impune pe langa metode agrotehnice si utilizarea unor produse eficiente de protectie a plantelor. BASF a gasit cea mai noua solutie in combaterea bolilor in floarea soarelui, cu un remarcabil efect in cresterea productiei.

Avantaje: 

  • Fiecare substanta activa inhiba respiratia mitocondriala prin moduri si in locatii (site-uri) diferite.
  • Actiune sistemica, cvasisistemica si translaminara
  • Impiedica germinarea sporilor si cresterea miceliului ciupercilor, cu efect asupra dezvoltarii tuburilor germinative si a sporularii.
  • Atacul lor simultan ofera protectie foarte buna.
  • Protectie totala in interior si exterior.
  • Efect preventiv, curativ si eradicativ.
  • Efect de lunga durata.
  • Efect sinergic foarte puternic al celor doua substante active.

Plante tratate: Floarea Soarelui, Rapita
Boli si Ciuperci combatute: Putregaiul alb, Putregaiul cenusiu, Phomopsis helianthi, Phoma lingam, Putregaiul cenusiu, Putreagiul alb, Alternarioza, Fainarea.
Substanta activa: boscalid si dimoxystrobin
Producator: Basf

Cultura Agentul patogen Doza
Floarea soarelui Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), Patarea bruna si frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi), Alternarioza (Alternaria spp) 0.5 l/ha
Rapita Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), Putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), Putregaiul negru (Phoma lingam), Alternarioza (Alternaria brassicae), Fainarea (Erysiphe communis) 0.5 l/ha

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Fungicid Pictor 5 L

Fungicid Pictor 5 L

Adaugă în coș