Fungicid Aliette 80 WG 6 K

Out of Stock

912,00 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Fungicid Aliette 80 WG 6 KG

Fungicid Aliette 80 WG 6 KG

Aliette 80 WG

 

Aliette 80 WG este un fungicid sistemic cu o capacitate de penetrare in plante foarte buna. Odata patruns in planta, el se remarca printr-o mobilitate foarte mare in toate tesuturile si printr-o distributie descendenta si ascendenta, fapt care permite protejarea pe o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi.
Fosetilul de aluminiu prezinta o proprietate unica de stimulare a sistemelor de autoaparare a plantelor si nu se dezvolta fenomene de rezistenta.
Aceste caracteristici confera produsului capacitatea de a combate ciupercile patogene, in special din grupa Phycomycete (care produc mane), dar si focul bacterian al rozaceelor.
Fungicidul Aliette 80 WG are actiune preventiva foarte buna prin inhibarea germinatiei sporilor si de blocare a dezvoltarii miceliului in planta.

MOD DE UTILIZARE:

  • Mar, par, gutui: 0,3% pentru combaterea focului bacterian al rozaceelor (Erwinia amylovora). Se aplica un tratament din fenofaza de buton roz – Inceputul infloritului pina la scuturarea petalelor, pentru a preveni infectia care are loc prin stigmatul florii. Cantitatea de solutie variaza intre 1000- 1500 l in functie de tipul, virsta plantatiilor si echipamentul de stropit.
  • Castraveti: 0,2% (2 kg/ha) pentru combaterea manei (Pseudoperonospora cubensis). Se efectueaza 1-3 tratamente preventive, la avertizare, la interval de 8-10 zile in intervalul de la a 9 frunza normala pe tulpina principala pina la al 9-lea fruct de dimensiune tipica situat pe tulpina principala.
  • Ceapa: 0,2% (2 kg/ha) pentru combaterea manei (Peronospora destructor). Se efectueaza 1-2 tratamente preventive la avertizare, la interval de 10 zile, in intervalul inceputul formarii bulbului pina la 75% din diametrul final.
  • Hamei: 0,2% (4 kg/ha in 2000 l apa) pentru combaterea manei (Pseudoperonospora humuli). Tratamentele se efectueaza intre fenofazele aparitia primului lastar lateral pina la sfirsitul infloritului. Se aplica preventiv 1-3 tratamente la interval de 14 zile, la avertizare.

Timp de pauza: 21 zile la mar, par si gutui, 4 zile pentru castraveti, 7 zile pentru ceapa, 21 zile pentru hamei.
Fitotoxicitate: Aliette 80 WG este bine suportat de plante la dozele recomandate si nu produce arsuri pe plante inclusiv pe organele florale.
Compatibilitate: Aliette 80 WG este compatibil cu cea mai mare parte a insecticidelor si Fungicidelor, cu exceptia produselor pe baza de dicofol si cupru. Produsul nu este compatibil cu ingrasaminte foliare pe baza de azot si cu solutii nutritive utilizate in horticultura.
Substanta activa: fosetil de aluminiu 800 g/kg
Formulare: WG (granule dispersabile in apa)

 

Cultura Organism tinta Doza
Castraveti Mana (Pseudoperonopora cubensis) 0,2 (2 kg/ha)
Ceapa Mana (Peronospora destructor) 0,2% (2 kg/ha)
Mar, par, gutui Focul bacterian (Erwinia amylovora) 0,3 (in timpul infloritului)
Hamei Mana (Pseudoperonospora humuli) 4 kg/ha (200 l apa/ha)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Fungicid Aliette 80 WG 6 K

Adaugă în coș