Erbicid Compas Super 250 ml

55,00 lei

Compas Super este un erbicid selectiv si sistemic, se prezinta sub forma de concentrat solubil (SL) de culoare brun roscat, cu miros caracteristic.

Categorie:

Descriere

Erbicid Compas Super 250 ml

Erbicid Compas Super 250 ml

Compas Super este un erbicid selectiv si sistemic, se prezinta sub forma de concentrat solubil (SL) de culoare brun roscat, cu miros caracteristic.

Mod de actiune: Substanta activa dicamba 480, este absorbita rapid prin frunze si radacini si translocata in intreaga planta.
Spectru de combatere: Combate buruienile dicotiledonate (frunza lata) anuale si perene, cat si buruienile rezistente la Sare DMA.
Mod de aplicare:  Compas Super este omologat la cultura de porumb in doza de 0.5 litri/ha. Produsul se aplica la porumb in faza de 4-6 frunze, cand buruienile sunt mai mici, in stadiu de 2-3 frunze si se afla in stadiu de crestere activa. Volumul de solutie este de 200-300 litri apa/hectar.Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectie a plantelor si ingrasamintelor foliare. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test de compatibilitate pe o suprafata mica înainte de utilizare.Nu se face tratamentul pe vant puternic, deoarece poate indrepta solutia spre plante de cultura sensibile cum ar fi: floarea soarelui, sfecla de zahar, pomi, legume, struguri. Nu aplicati produsul cand temperatura este sub 10 si peste 28 grade Celsius. Nu se aplica la culturile de porumb dulce si porumb de floricele. Nu se aplica daca cultura este sub stres provocat de seceta sau de umiditate.

Cultura Spectru de actiune Doza pe ha
PORUMB – stadiul maxim al culturii este de 6 frunze Buruieni dicotiledonate anuale si perene 0.5L în asociere cu un erbicid antigramineic
Specificatii tehnice

Producator

Solarex

Substanta activa

dicamba 480gr/l

Combate activitatea

Buruienilor

Destinatie uz

Personal instruit, Populatie, Profesional

Tipuri de aplicare

Pulverizare

Formulare stare

SL- concentrat solubil

Utilizatori

Amatori, Profesionisti

Erbicid selectiv cereale

Porumb

Zone de utilizare

Exterior

Mod de actiune

Sistemic

Culturi bio

Nepotrivite

Tip buruieni

Dicotiledonate anuale, Dicotiledonate perene

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Erbicid Compas Super 250 ml

Adaugă în coș