Biostimulator Delfan Plus 5 L

885,00 lei

Biostimulator Delfan Plus 5 L

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Biostimulator Delfan Plus 5 L

Biostimulator Delfan Plus 5 L

Biostimulator Delfan Plus

Biostimulatorul Delfan Plus este un bio-nutrient usor si rapid de la Tradecorp, asimilabil formulat cu o concentratie maxima de aminoacizi L-α activi fizic si functional. Datorita procesului de hidroliza precis se obtine o cantitate mai mare de aminoacizi de tip L.

Sporuri semnificative de recolta cu o calitate superioara. Produs prietenos cu mediul datorita formulei sale organice. Eficienta sporita anti-stres si in conservarea energiei datorita faptului ca imbunatateste raspunsul culturilor la conditii climatice adverse.

Efect revigorant si stimulativ in mod special in timpul perioadelor dificile pentru culturi (transplantare, pre-inflorire, coacere etc.). Raspuns imediat la aplicarea foliara.

Mod de utilizare:

Aminoacizii sunt elemente esentiale in procesul de nutritie al oricarui organism viu.Acestia sunt componente structura le a le proteinelor, fiind direct asimilabile. In natura exista un numar de 20 de aminoacizi esentiali, care intra in component a prote ine lor. Ei determina majoritatea proprietatilor, ce caracterizeaza proteinele, si controleaza o serie de procese fiziologice importante: activitatea enzimelor, producerea clorofilei etc.

In perioade critice, Delfan Plus ofera plantelor aminoacizi de tip L-α, intr-un mod rapid si eficient, contribuind la reducerea stresului si minimalizand efectele negative ale acestuia.

Avantaje suplimentare:

1. Viteza maxima de absorbtie si asimilare

Continutul ridicat de aminoacizii L-α, care nu sunt legati de alti aminoacizi si au o greutate moleculara scazuta, faciliteaza absorbtia si asimilarea rapida de catre culturi.

2. Efectul de purtator si versatilitate in aplicare

Datorita capacitatii aminoacizilor de a crea legaturi complexe cu alte molecule (microelemente, macroelemente ?i pesticide) Delfan Plus creste gradul de absorbtie si de asimilare a acestora. In plus, produsul prezinta o versatilitate crescuta fiind aplicat cu succes atat foliar cat si la sol.

Utilizarea fertilizantului contribuie la corectarea si prevenirea carentelor de Ca, Fe, Mn, B si Mo.

3. Solutie optima pentru momente dificile
Acest produs, impreuna cu cele din gama sa, este recomandat in special in momentele dificile:

– conditii climatice adverse (seceta, temperaturi extreme, grindina, valuri de caldura si schimbari ale temperaturilor diurne);

– perioade critice (transplantare, stadiile timpurii de dezvoltare etc.);

– fenofaze (pre-inflorire, inflorire, inceperea dezvoltarii fructului si maturarea lui);

– daunatori, boli si fitotoxicitate.

Ca urmare a utilizarii produsului Delfan Plus se reduce simtitot timpul de redresare in urma conditiilor nefavorabile. Aplicarea produselor pe baza de bio-nutrienti si aminoacizi le permite plantelor sa economiseasca energie si sa o investeasca in alte procese Recoltele obtinute sunt superioare atat din punct de vedere cantitativ cat si calitativ.

Sinteza proteinelor in plante

Detalii tehnice:

Aminoacizi liberi: 28.8% w/v (24% w/w)

Azot total: 10.8% w/v (9% w/w)

Azot organic: 6% w/v (5% w/w)

Carbon organic: 27.6% w/v (23% w/w)

Materie organica: 44.4% w/v (37% w/w)

Forma de prezentare: lichid solubil

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Biostimulator Delfan Plus 5 L

Adaugă în coș